Όλα μηδέν στον Ταύρο… Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Στην τελευταία πράξη των play off για τη φετινή σεζόν, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στον Ταύρο.

Αμφότεροι δεν είχαν κίνητρο με ελάχιστες φάσεις να καταγράφονται μπροστά από τις εστίες. Για την ιστορία ο Φωστήρας κατέλαβε την τελευταία θέση με 10 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε ότι και οι δυο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.


Στο αγωνιστικό μέρος, δεν παρακολουθήσαμε παιχνίδι εντυπώσεων με τους παίκτες να έχουν το μυαλό τους στην επόμενη μέρα. Όπως ήταν φυσικό η έλλειψη κινήτρου επηρέασε ξεκάθαρα τους 22 ποδοσφαιριστές, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα τρεξίματα. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με το σουτ του Τεγούση να περνάει άουτ.

Ταυτότητα του αγώνα:

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης (73′ Γ. Μπαστάνης), Λύρας (46′ Θ. Μπαστάνης), Γαρουφαλιάς (59′ Μουστόγιαννης), Λεοντίου, Ζιαμπάρης, Σεχολάρι, Τεγούσης, Εμέκα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος, Πατσατζόγλου Β., Βιγιαρέχο, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Χρ. (46′ Πετρούσης), Ντελέκος (76′ Καλαϊτζίδης), Παληγεώργος, Κρητικός, Ντινιωτάκης, Σταματής.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Exit mobile version