Κοζάνη: Παίζει ο Προβίδας για… κόουτς!

Σοβαρό ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων ο έμπειρος επιθετικός που αποσύρεται στα 39 από την ενεργό δράση και δείχνει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του προέδρου, Αγάπιου Γαβριηλίδη!

Να παραμείνει στην Κοζάνη από άλλο πόστο, αυτό του προπονητή, είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Προβίδας, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr! Όπως τονίσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 39χρονος αποσύρεται από την ενεργό δράση και όπως φαίνεται δέχθηκε ήδη κρούση από τον πρόεδρο Αγάπιο Γαβριηλίδη για να αναλάβει τα ηνία του πάγκου, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Παπαδόπουλο. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων εμπιστεύεται τον Προβίδα και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα, αφού ο Λαρισαίος φέρεται να έχει ζητήσει κάποιες εγγυήσεις και περιμένει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πριν πειστεί και πει το «ναι». Βεβαίως, δεν αποκλείεται και κάποια άλλη έκπληξη για τον πάγκο.
Το δεδομένο είναι ότι ο Γαβριηλίδης έχει αποφασίσει να παραμείνει στην «κεφαλή» για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, κάτι που αναμένεται να ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου στις αρχές της άλλης εβδομάδας. Με ταυτόχρονο «άνοιγμα» στην τοπική κοινωνία για όποιον επιχειρηματία ενδιαφέρεται να επενδύσει στους Κοζανίτες.
Φευγάτος ο Πιπινίκας
Παράλληλα, μετά τον Βασίλιεβιτς πολύ δύσκολα θα παραμείνει και ο επιθετικός, Νίκος Πιπινίκας, που ήδη εξετάζει άλλες προτάσεις και είναι με το ενάμισι πόδι στην έξοδο, ενώ περιζήτητος δείχνει και ο μέσος Δημήτρης Ταφαρλής, που όμως είναι πιθανό να συνεχίσει. Τέλος, πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσει άμεσα σε διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους παίκτες, αλλά και στις πρώτες μεταγραφές. Όχι μόνο από το τοπικό, αλλά και για κάποια «μπαμ» από Β΄ και Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην Κοζάνη να έρθουν είτε παίκτες που κατάγονται από το νομό, είτε και κάποιοι παλιοί γνώριμοι.

Exit mobile version