Ψάχνει… πρόεδρο η Ελευθερούπολη

Παραμένει στο δ.σ. αλλά από άλλο πόστο ο Λευτέρης Ποιμενίδης και έτσι στην κρίσιμη γενική συνέλευση της Κυριακής αναζητείται ο άνθρωπος που θα μπει μπροστά και θα «τρέξει» τους Καβαλιώτες.

Στο κατώφλι διοικητικών αλλαγών βρίσκεται ο Ορφέας Ελευθερούπολης. Για την Κυριακή ορίστηκε κρίσιμη γενική συνέλευση, στις 11.00 στο Δημαρχείο και εκεί ενδέχεται να προκύψει μέσω εκλογών το νέο διοικητικό σχήμα. Κάποια νέα μέλη θα προστεθούν, ενώ ο πρόεδρος Λευτέρης Ποιμενίδης αναμένεται να ανακοινώσει ότι αφενός θα μείνει στους κυανόλευκους αλλά αφετέρου θα πάψει να είναι πρόεδρος, λόγω άλλων υποχρεώσεων. Έτσι, οι Καβαλιώτες πρέπει να βρουν άμεσα άλλον πρόεδρο, για να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Στάση αναμονής τηρεί ο προπονητής, Δημήτρης Μαγκαφίνης, που είναι πιθανό να τα βρει εκ νέου με τη διοίκηση του Ορφέα και να ανανεώσει, ενώ κάποιοι παίκτες της Ελευθερούπολης, όπως ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ Γρηγόρης Ευθυμιάδης, απασχολούν ήδη άλλες ομάδες. Βεβαίως, ο μεσοεπιθετικός Φώτης Δουμάνης ανήκει στη SKODA Ξάνθη, στην οποία επιστρέφει για να αποφασίσει εκείνη στη συνέχεια για την τύχη του.

Exit mobile version