Νίκος Κατσιγιάννης: «Δεν τον έδιωξα εγώ»

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, Νίκος Κατσιγιάννης έκανε τον απολογισμό για τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του Μουράτ Σεροπιάν να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Το αφεντικό των «μπλε» υποστήριξε ότι χρωστάει το ποσό των 60.000 ευρώ στο ποδοσφαιρικό επιτελείο, ενώ αποκάλυψε ότι για την χρονιά 2012 δεν έχει κατατεθεί ισολογισμός.

Αναλυτικά μερικών των όσων δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm Χανίων»: «Το συμβόλαιό του έληξε στις 31 Μαΐου. Ο Μουράτ μου έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει. Έχει κουραστεί από μια αρρωστημένη κατάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο, αν θέλει ο ίδιος να τα πει με ονόματα… Μου έδειξε μηνύματα που δέχτηκε από πρώην στελέχη και φίλους της ομάδας, μηνύματα συκοφαντικά, υβριστικά και απειλητικά. Μέχρι στον πάγκο του έστελναν «Ξύπνα ρε!». Εγώ τον θέλω στην ομάδα. Δεν τον έδιωξα ή τον εξώθησα σε παραίτηση, ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει. Αιφνιδιάστηκα μετά τον αγώνα, γιατί δεν περίμενα να πει ότι θα φύγει. Μου είπε ότι θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και να βρει ομάδα κοντά στην Αθήνα. Δεν ενδιαφέρεται να μείνει στον ΑΟ Χανιά, στη Football League».

Exit mobile version