Τρελός ποδοσφαιρόφιλος έβαλε στο γκαράζ του 14 τηλεοράσεις (photos)

Οπαδός μετέτρεψε το γκαράζ του σε… αθλητική παμπ για να βλέπει ματς με τους φίλους του.

Η αγάπη μερικών φιλάθλων για το ποδόσφαιρο ξεπερνά τα όρια της λογικής, αλλά αυτό που έκανε ένας τύπος από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας τον κατατάσσει στη σφαίρα του… μύθου. Ξόδεψε σχεδόν 22.000 ευρώ και περίπου 10 χρόνια, αλλά κατάφερε να μετατρέψει το γκαράζ του σε δωμάτιο που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιρόφιλος.

Το γκαράζ έχει μετατραπεί σε… αθλητικό μπαρ, καθώς περιλαμβάνει σταντ, μπαρ, τραπέζι πόκερ με κυρίως θέμα την Τότεναμ, αλλά και 14 τηλεοράσεις για να βλέπει τα παιχνίδια. Έχει ακόμα κι έναν τεράστιο προβολέα!

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ο Μακίντερ δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και τόνισε πως άξιζε κάθε δεκάρα που δαπάνησε. «Ήμουν άρρωστος να βλέπω μπάλα μόνος μου. Είχα ένα όνειρο να μπορούσα να παρακολουθήσω όλα τα αγαπημένα μου αθλήματα ταυτόχρονα, και να παίζω ένα καλό παιχνίδι πόκερ με τους φίλους μου», δήλωσε.

Οι φίλοι του λατρεύουν να πηγαίνουν εκεί για να βλέπουν μπάλα και να παίζουν. «Όσο είχαν διακοπεί τα πρωταθλήματα μπόρεσα να κοιμηθώ αλλά μου έλειψε να βλέπω τα αγαπημένα μου σπορ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν όλα ξανά. Οι φίλοι μου πιστεύουν ότι είναι καταπληκτικό, λατρεύουν το χώρο για να ξεφύγουν από τη ζωή τους και να χαλαρώσουν», συμπλήρωσε.

Η επένδυση του Μακίντερ στο δωμάτιο των ονείρων του θα συνεχιστεί, καθώς αποκάλυψε πως ήδη έχει ξεκινήσει να βάζει και τρισδιάστατες οθόνες αλλά και περιστρεφόμενο πάτωμα, ώστε οι καρέκλες να μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα όλες τις τηλεοράσεις στον τοίχο. Παράλληλα, θα έχει βαρελίσια μπύρα και περισσότερα τρόπαια.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή! Νέα κακοκαιρία προ των πυλών! Η προειδοποίηση του Αρνιακού

Πιέζει το δάχτυλο για 30’’ – Μόλις δείτε το λόγο θα το κάνετε και εσείς (video)

Τα κόλπα της γιαγιάς για να αντέξετε χωρίς κλιματιστικό

Exit mobile version