Αγροτικός Αστέρας: Βλέπει Ευθυμιάδη-Χασάνογλου

Επαφές της ομάδας του Ευόσμου με τον μεσοεπιθετικό του Ορφέα Ελευθερούπολης και τον κεντρικό χαφ του Εθνικού Ν. Αγιονερίου. Προς «ναυάγιο» με Μίλιτς!

Μετά την απόκτηση του Βίτορ Λίμα, ο Αγροτικός Αστέρας «φουλάρει» για τις επόμενες προσθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, ψηλά στη λίστα των «σταχυοφόρων» είναι δυο παίκτες που ξεχώρισαν ως αντίπαλοι των πράσινων στη Γ΄ Εθνική, οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης (φωτό πάνω) και Ρετζέπ Χασάνογλου (φωτό κάτω). Ο πρώτος είναι 23χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει παντού πίσω από τον σέντερ φορ) και αναδείχθηκε φέτος πρώτος σκόρερ του Ορφέα Ελευθερούπολης και πέρυσι πρώτος του Οδυσσέα Κορδελιού. Ο Ευθυμιάδης έχει παίξει ακόμα σε ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Μακεδονικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όσο για τον Χασάνογλου, είναι 24χρονος κεντρικός χαφ (πολυσύνθετος), με θητεία σε Νίκη Βόλου, SKODA Ξάνθη, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και την τελευταία διετία στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Με τους δυο παίκτες έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και αναμένονται εξελίξεις, αν και μάλλον θεωρείται δύσκολο να αποκτηθούν και οι δυο (ένα μικρό προβάδισμα έχει μάλλον ο Ευθυμιάδης).
Βεβαίως, τα… δίχτυα έχουν «απλωθεί» και σε έμπειρους παίκτες, τύπου Λίμα, ενώ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για τις τελευταίες ανανεώσεις (εκκρεμότητες για Ταταρίδη, Μπεκιάρη και Γιώτα). Τέλος, μάλλον «ναυαγεί» η περίπτωση απόκτησης του Σέρβου επιθετικού, Αλεξάνταρ Μίλιτς, παρότι η ομάδα του Ευόσμου άφηνε να εννοηθεί ότι είχε κλείσει και έτσι ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναζητά άλλο σέντερ φορ (στη θέση υπάρχει μόνο ο Κρυστάλλης).

Exit mobile version