Καστοριά: Η θέση Πεπελίδη για Σιδέρη

Απορημένος ο πρόεδρος των «γουναράδων» που δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει με τον επιθετικό της Πρέβεζας και δεν κατανοεί γιατί οι Ηπειρώτες ζητούν οικονομικά ανταλλάγματα.

Την προφορική συμφωνία με τον επιθετικό της Πρέβεζας, Φώτη Σιδέρη, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Καστοριάς, Νίκος Πεπελίδης, δηλώνοντας στο dokari.gr: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Πρέβεζα, που του χρόνου θα παίξει στο τοπικό και έπεσε από τη Γ΄ Εθνική, θέλει να φράξει στο δρόμο σε ένα νεαρό και φιλόδοξο παίκτη της, που συμφώνησε προφορικά ως ελεύθερος με μια ιστορική ομάδα Γ΄ Εθνικής, που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Τα έχουμε βρει στο οικονομικό με τον Φώτη και μετά από δυο μέρες η διοίκηση της Πρέβεζας μας ζητούσε λεφτά! Δε μπορούμε να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες και πλειστηριασμούς. Αν επιμείνουν, θα πάρουν στο λαιμό τους τον παίκτη και θα χαλάσει αυτή η μετακίνηση. Αν ήμασταν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ίσως πληρώναμε και καμία ομάδα, τώρα δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Αυτοί θέλουν να πάρουν ότι μπορούν, αλλά είναι παράλογο».
Φέρνει Βραζιλιάνους, ανοιχτό για κόουτς και Χανιώτη
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «γουναράδες» θα αποκτήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ορισμένους Βραζιλιάνους, που ίσως φτάσουν ακόμα και τους πέντε, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο Πεπελίδης θα «κατέβει» Αθήνα και θα έχει μεταξύ άλλων δια ζώσης συνάντηση και με τον έμπειρο επιθετικό, Λάμπρο Χανιώτη, που ως γνωστόν ενδιαφέρει τους Καστοριανούς. Τέλος, συνεχίζονται οι επαφές για την πρόσληψη προπονητή, αλλά και το «σαφάρι» για την απόκτηση ενός αξιόλογου τερματοφύλακα.

Exit mobile version