Γρεβενά: Μια ανάσα από Χρ. Οικονόμου

Πλησιάζει στον Πυρσό ο 33χρονος στόπερ της Αναγέννησης Καρδίτσας, που είχε απασχολήσει και το χειμώνα. Τίποτα δεδομένο ακόμα για τους Γκέτσιο και Τζερεμέ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου στόπερ Χρήστου Οικονόμου (φωτό) βρίσκεται πλέον ο Πυρσός Γρεβενών. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, που έπαιζε στη Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με τους πράσινους και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί. Ο Οικονόμου, που απασχόλησε και το χειμώνα την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Νίκη Βόλου, ΑΟ Καρδίτσας, Αχιλλέα Φαρσάλων, Χανιά, Ερμιονίδα και Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με δυο Αργεντινούς μέσους (δεκάρι και αμυντικό χαφ, ενώ ο ένας έπαιζε στην Εστουντιάντες), αλλά και τους Μήνο και Τζιώτζη του Κάστορα. Όσο για τις ανανεώσεις, για τον Π. Κοσμίδη δεν υπάρχει πλέον «παράθυρο» παραμονής, αλλά δεν ξεκαθάρισε απόλυτα το τοπίο για τους Στέλιο Τζερεμέ και Δημήτρη Γκέτσιο, που δεν αποκλείεται τελικά την τελευταία στιγμή να ανανεώσουν (αρχικά έδειχναν μακριά, αλλά μετά από γέφυρες επαναπροσέγγισης όλα είναι ανοιχτά).

Exit mobile version