ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ποιος θα κερδίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; (Poll)

Ποιος θα είναι ο νικητής του Κυπέλλου Ελλάδας; Μπείτε και ψηφίστε!

Μετά από περίπου τρεις μήνες, από όταν και μάθαμε το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και δύο, από την πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν -επιτέλους- για το τρόπαιο.

Τη στιγμή όπου η αγωνιστική σεζόν 2020/21 έχει ξεκινήσει ή ξεκινά σε όλα τα πρωταθλήματα, ο Κυπελλούχος Ελλάδος 2020 δεν έχει βγει, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται απόψε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21:00, Cosmote Sport 1), ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτό το… σίριαλ. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν τελειώσει τα ημιτελικά από τις 24 Ιουνίου και πως η πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, είχε οριστεί για τις 8 Ιουλίου. Από τότε ο τελικός πήγαινε από αναβολή σε αναβολή…

Στα αγωνιστικά θέματα, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για 8η φορά στον τελικό του θεσμού. Η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΚ, έχει 4 νίκες (η μία το 1966 άνευ αγώνα, όταν δεν κατέβηκαν να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι») βρίσκεται στον τελικό για 5η σερί σεζόν.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε τελικό μετά από τέσσερα χρόνια, όταν είχε αντιμετωπίσει και πάλι την Ένωση, η οποία ήταν και η νικήτρια.

Να σημειωθεί πως -τελικά- οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τα ρόστερ της περσινής σεζόν, μετά από ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία… ρώτησε τη FIFA.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Μπάκακης, Λόπεζ, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Βέρντε, Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ρατζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Εχει κάτι από φθινόπωρο η εβδομάδα! Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου…

«Έφαγε» πόρτα σε μουσείο λόγω του πληθωρικού μπούστου της (photos)

Έτσι θα εκμεταλλευτείτε το… τραπεζάκι της πίτσας βάζοντας το κινητό (video)

Exit mobile version