Δόξα Δράμας: Άλμα για Καλλονή ο Δαύκος

Στη Σούπερ Λίγκα και την ομάδα της Λέσβου συνεχίζει ο γκολκίπερ των «Μαυραετών». Αναμονή για τις εξελίξεις με Ιβάν Σαββίδη. Ο ρόλος της διοικούσας επιτροπής.

Έναν παίκτη μείον αριθμεί οριστικά πλέον το ρόστερ της Δόξας Δράμας. Ο γηγενής γκολκίπερ και εκ των αρχηγών, Κώστας Δαύκος (έπαιζε τρία χρόνια σερί και πέρυσι είχε 19 παρουσίες, στα 26 του έκανε το άλμα για τη Σούπερ Λίγκα (είχε και παλιά συμμετοχές με τους «Μαυραετούς»), υπογράφοντας στην Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου (από τη Μυτιλήνη κατάγεται και η σύζυγός του) ανακοίνωσε επίσημα αυτή τη μεταγραφή: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Κώστα Δαύκο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Κωνσταντίνος Δαύκος γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1988. Γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιώργου Δαύκου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 10 ετών στις Ακαδημίες του Στράτζαλη Δράμας. Εκεί πήρε και την απόφαση να ακολουθήσει την καριέρα του γκολκίπερ. Αγωνίστηκε μέχρι τα 17 του σε ερασιτεχνικό επίπεδο ενώ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής χρίστηκε το 2005 με την ομάδα της Δόξας Δράμας. Το 2008 ήρθε η μεταγραφή για τον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια. Επόμενος σταθμός του υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος Σερρών όπου και παρέμεινε για 6 μήνες. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στη Δόξα Δράμας φορώντας τη φανέλα της μέχρι και τη σεζόν 2013-2014. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή αρχή».
Αναμονή για Σαββίδη
Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από Θεσσαλονίκη, που εκπορεύονται από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Δόξας. Το δεδομένο είναι ότι ο πρόεδρος των Δραμινών, Σταύρος Δαϊλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα και αναμένεται άμεσα κρίσιμη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αθανάσιο Σάμιο. Από την επίσημη Δόξα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το ζήτημα και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις για το θέμα.
Ανανέωση για εκταμίευση χρημάτων
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η ανανέωση θητείας της διοικούσας επιτροπής ως το Νοέμβριο έγινε κυρίως για εκταμίευση χρημάτων στην ΠΑΕ, από τα προβλεπόμενα που δικαιούται από τη διοργανώτρια αρχή. Αν υπήρχε παραίτηση και οι «Μαυραετοί» έμεναν… ακέφαλοι, η δόση θα χανόταν, θα υπήρχε επιστροφή και θα έχαναν την ευκαιρία για εξόφληση και πληρωμές τόσο οι παίκτες, όσο και τρίτοι (ΙΚΑ, Εφορία κ.α.).

Exit mobile version