Ντομίνγκεζ: «Ανυπομονώ για το… καλύτερο» (video)

Πανέτοιμος να προσφέρει τον καλύτερό του εαυτό στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, κατά την παρουσίασή του από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε την Τρίτη (2/7) συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και την Τετάρτη (3/7) το μεσημέρι παρουσιάστηκε επίσημα από τους Πειραιώτες και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε… ανυπόμονος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ό,τι χρειάζεται για την ενίσχυση της ομάδας.

«Είναι πολύ σημαντικό που ένας ποδοσφαιριστής με την καριέρα του Τσόρι επιλέγει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Ολυμπιακό. Ό,τι χρειάζεται, έχει γίνει και θα γίνει. Δεν μπορεί κάθε μέρα να παρουσιάζονται καινούρια ονόματα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιάννης Βρέντζου.

Στην συνέχεια, ο «Τσόρι» μίλησε για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του: «Καλημέρα σας. Είμαι χαρούμενος κι ευγνώμων για την προσπάθεια που έγινε. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και στη διάθεση του προπονητή για να δώσω ό,τι καλύτερο. Ακόμα μια φορά θέλω να πω πως είμαι ευτυχισμένος και ένα επιπλέον κίνητρο είναι πως θα φορώ τα ίδια χρώματα με τις προηγούμενες ομάδες μου για να δώσω το κάτι παραπάνω και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι».

Και συνέχισε: «Αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό γιατί είναι μεγάλος σύλλογος και αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Για αυτό ήρθα κι εγώ εδώ, για να δώσω το καλύτερο να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Ευχαριστώ τους πάντες και επίσης μέσω του αγωνιστικού χώρου να ανταποδώσω την αγάπη και τη χαρά που λαμβάνω από την πρώτη στιγμή που ήρθα».

Ερωτηθείς αν δυσκολεύτηκε να διαλέξει ανάμεσα σε Μάλαγα και Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν ήταν μόνο αυτή η πρόταση. Δέχτηκα κι άλλες προτάσεις. Από την αρχή ήθελα Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα, παλεύει πάντα για τις πρώτες θέσεις και αυτό είναι που μου αρέσει. Να διεκδικώ πάντα τις πρώτες θέσεις».

Αναφορικά με την παράδοση των Αργεντίνων στους Πειραιώτες, σχολίασε: «Μακάρι να συνεχίσω κι εγώ έτσι. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με αυτούς που αγωνίστηκαν εδώ. Ξέρω τι συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο. Δέχομαι την αγάπη του κόσμου και υπόσχομαι πως θα δουλέψω με ταπεινότητα και με τη δουλειά μου να σας κάνω χαρούμενους».

Παράλληλα, ο «Τσόρι» μίλησε και για το πότε τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός: «Έχει περάσει αρκετός καιρός. Αυτό μου άρεσε. Το εκτίμησα και ιδιαίτερα ότι με ήθελε ο κόουτς. Η θέση μου είναι μπροστά από το κέντρο, όμως, είμαι στη διάθεση του προπονητή να παίξω όπου με βάλει».

Για το αν είναι έτοιμος να γίνει ηγέτης της ομάδας, πρόσθεσε: «Ναι, αυτό είναι κάτι που ταιριάζει με την προσωπικότητά του. Ξεκινάμε με ταπεινότητα, θα το δείξει ο χρόνος αυτό. Θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί και μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Τέλος, αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Ναι, όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά είχα και διάφορες άλλες προσφορές. Καμία στιγμή δεν είχα αμφιβολία να έρθω στον Ολυμπιακό. Κυρίως για αυτό που εκπροσωπεί η ιστορία του. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω στον Ολυμπιακό».

Exit mobile version