Αγροτικός Αστέρας: Την Τετάρτη η γ.σ. για να γίνει ΠΑΕ

Άμεσα μετατρέπεται σε ΠΑΕ η ομάδα του Ευόσμου. Τα δεδομένα για τους Μπεκιάρη, Λαζαρίδη και Κοσμίδη (πιο κοντά στην παραμονή ο τρίτος), στάσιμα τα μεταγραφικά.

Ανακοίνωση για την οποία ενημερώνει για τη γενική συνέλευση της Τετάρτης εξέδωσε ο Αγροτικός Αστέρας. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστήρ Ευόσμου καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ευόσμου.
Η Συνέλευση θα διεξαχθεί με σκοπό τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων :
α)Έγκριση ετήσιου οικονομικού απολογισμού – ισολογισμού του συλλόγου
β)Συζήτηση για ίδρυση νέων τμημάτων του συλλόγου – Τροποποίηση καταστατικού
γ)Εκλογή προσωρινής διοίκησης της προς ίδρυση ΠΑΕ
Όσα μέλη δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα μπορούνε να καταβάλουν την συνδρομή στα γραφεία του συλλόγου μέχρι την Τρίτη 24 Ιουνίου ή στο δημαρχείο μέχρι την ώρα έναρξης της συνέλευσης.
Η παρουσία όλων των φίλων του Αστέρα κρίνεται απαραίτητη».
Τρεις εκκρεμότητες από πέρυσι
Στα μεταγραφικά δεν υπήρξαν εξελίξεις, την ώρα που υπάρχουν τρεις εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ. Πιο πιθανό να παραμείνει δείχνει ο Δήμος Κοσμίδης (φωτό), που αποτελεί και προτεραιότητα για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ δύσκολα θα παραμείνουν οι μεσοεπιθετικοί Γιώργος Λαζαρίδης και Παναγιώτης Μπεκιάρης. Ο πρώτος το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη SKODA Ξάνθη, ενώ ο δεύτερος εξετάζει άλλες δυο προτάσεις, αλλά είναι αρκετά πιθανό να σταματήσει και το ποδόσφαιρο στα 34 χρόνια του.

Exit mobile version