Θωμάς Γράφας: «Δεν αρκούν τα ευχολόγια»

Πικραμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή Ψαχνών, εμφανίστηκε ο Θωμάς Γράφας λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι αυτό το οικοδόμημα δεν πρέπει να χαλάσει από τη μια μέρα στην άλλη».

Ο κόουτς των «πρασίνων» επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καμία ενημέρωση για το πως θα πορευτεί η ομάδα τη νέα χρονιά, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «τα ευχολόγια δεν φτάνουν».

Αναλυτικά: «Για να είμαι ειλικρινής εσείς είστε εκεί κοντά, τα ξέρετε καλύτερα. Μάλλον εγώ θα πρέπει να σας ρωτήσω αν τα μηνύματα είναι αισιόδοξα ή όχι. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως εύχομαι ο Ηρακλής να βρει αυτό που θέλει, για να έχει μία ανάλογη πορεία και την επόμενη σεζόν. Ο Ηρακλής είχε και έχει τις βάσεις να κάνει σπουδαία πράγματα. Δεν πρέπει αυτό το οικοδόμημα να χαλάσει από τη μία μέρα στην άλλη, είναι κρίμα, είναι αμαρτία από τον Θεό. Ο Ηρακλής είναι πλέον γνωστός σε όλο το πανελλήνιο. Είναι αξιόπιστη ομάδα και πρέπει να συνεχίσει, όμως δεν αρκούν τα ευχολόγια…

Νομίζω πως αυτό το οποίο προέχει, είναι να επιστρέψει στον Ηρακλή η διοικητική ηρεμία. Οι άνθρωποι του Ηρακλή έκαναν τα πάντα και δεν αξίζουν να τους γυρνάνε την πλάτη».

Για τη μη απαρτία στη Συγκέντρωση της Τέτάρτης (18/06) ανέφερε: «Έτσι δεν γίνεται δουλειά».

Exit mobile version