ΑΕΚ: Στο παιχνίδι και ο Κρισάντους

Όλο και φουντώνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πακέτο του Μπράγκο Μιλοβάνοβιτς – Μακόλεϊ Κρισάντους στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Μιλοσάνοβιτς αναλάβει (όπως όλα δείχνουν) την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης», τότε δεν αποκλείεται να φέρει μαζί του από τη Λας Πάλμας και τον Κρισάντους. Αν μη τι άλλο οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά και αυτό θα μετρήσει στα θετικά. Μάλιστα οι φήμες για την απόκτησή του ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι οι Μρτζα και Τζιμπούρ δεν έχουν απαντήσει ακόμα στην πρόταση του «Δικεφάλου», ενώ η υπόθεση Λάζοβιτς οδεύει προς ναυάγιο. Συν τοις άλλοις ο Νιγηριανός επιθετικός δεν φαίνεται πρόθυμος να συνεχίσει στον Ισπανικό σύλλογο, παρά την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών έχει καταφέρει να διαπρέψει τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο. Η προηγούμενη σεζόν ήταν άκρως εποικοδομητική για το νεαρό ποδοσφαιριστή καθώς σε 28 συμμετοχές με τη φανέλα Λας Πάλμας, στην οποία αποτέλεσε μέλος της τα τελευταία δυο χρόνια, ευτύχησε να σκοράρει τις 8. Μεταξύ άλλων έχει εμπειρίες και από το γερμανικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος σε Αμβούργο (12 ματς 4 γκολ), Καρσλρούη (47 ματς 11 γκολ) αλλά και Φρανκφούρτη (26 ματς 8 γκολ). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχει παίξει στις μικρές ομάδες της Νιγηρίας.

Αναμφίβολα η περίπτωση του αποτελεί δέλεαρ για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτεί η γραμμή κρούσης. Μπορεί να αγωνισθεί τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα.

Exit mobile version