ΑΕΚ: «Επαναπατρισμός» του Τζεμπούρ;

Ο Ράφικ Τζεμπούρ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και «ψήνεται» η επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι προ των πυλών, σύμφωνα και με τα θέλω του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι θετικός να προβάρει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». Άλλωστε ο «Δικέφαλος» έχει χτυπήσει την πόρτα του Αλγερινού και πλέον περιμένει την απάντηση του, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι θετική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nottigham Post» η αποχώρηση του από τον αγγλικό σύλλογο μοιάζει αναπόφευκτη, με μοναδικό αγκάθι το ποσό που θα του καταβληθεί. Πάντως η Φόρεστ δεν έχει πρόβλημα να δώσει ένα μικρό χρηματικό ποσό στον 30χρονο φορ, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι και να επέλθει το συντομότερο η συμφωνία με την ΑΕΚ.

Τέλος, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Τζεμπούρ, αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα το πρώτο λόγο έχει η ελληνική ομάδα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαριστεί οριστικά αν ο έμπειρος άσσος θα περάσει ξανά το κατώφλι της ΑΕΚ.

Exit mobile version