«Εξάσφαιρος» με δοκιμή… Ααράμπ!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 6-1 τη μικτή Χέδερλαντ στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με τον άλλοτε αμυντικό της Λάρισας, Ναΐμ Ααράμπ, να δοκιμάζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Αν κι αρχικά ο Παναθηναϊκός αναμενόταν να αντιμετωπίσει την Πρέσικχααφ, ο θάνατος ενός μέλους της διοίκησης της συγκεκριμένης ομάδας έφερε και την απόσυρσή της από το φιλικό. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ωστόσο βρήκαν αντίπαλο, τη μικτή από το Χέδερλαντ.

Με τον Ναΐμ Ααράμπ να είναι το νέο πρόσωπο στο Όοστερμπικ, ο Βέλγος αμυντικός θα δοκιμαστεί από τον Αναστασίου κι αν πείσει θα αποκτηθεί ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Λάρισα, οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού έδειξαν καλά δείγματα γραφής. Θετικός και ο Μπαΐράμι που σκόραρε δυο φορές.

Το πρώτο γκολ στο ματς ήρθε στο 5’ από τον Κουσίδη ενώ στο 22’ ο Ζέκα σημείωσε δεύτερο τέρμα για τους «πράσινους». Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο ματς κι ο Μπαΐράμι ενώ το 3-0 έγινε στο 51’ από τον Αποστολόπουλο. Η Χέδερλαντ μείωσε στο 60’ με τον Βαν Ντερ Χογκ, όμως, ο Μπαϊράμι στο 62’ με πέναλτι και στο 76’ με ωραίο σουτ έκανε το 5-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σταματάκης στο 87’ με σουτ-κεραυνό…

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Ααράμπ, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ζέκα, Κουσίδη, Ντίνας, Αποστολόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης, Σταματάκης, Μουζακίτης, Μπαϊράμι.

Χέδερλαντ: Φαν Χούτεν, Ντέλεμαν, Κλέεμινγκ, Μέιγερ, Έλτινγκ, Μπέιγερ Μπάρι, Κιπμούλντερ, Κάατ, Μούρκιερ, Παλμ, Βάντερχοργκ.

Exit mobile version