Αγροτικός Αστέρας: Προς απόσυρση ο Μπεκιάρης

Έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ευόσμου στα 34 χρόνια του. «Θέλω να παίξω… μπάσκετ ερασιτεχνικά με τον Διλμπέρη!» δηλώνει σχετικά.

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Αγροτικού Αστέρα με τον Παναγιώτη Μπεκιάρη φαίνεται πως οριστικοποιούνται. Όπως πιθανότατα και το τέλος εποχής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, που συνδέθηκε κυρίως με την ομάδα του Ευόσμου (στους «σταχυοφόρους» για.. 9,5 χρόνια συνολικά σε τρεις διαφορετικές θητείες) . Το κλίμα του τελευταίου διαστήματος ήθελε τον Μπεκιάρη να αποχωρεί από τους πράσινους και ο ίδιος λύνει τη σιωπή του στην εφημερίδα ARENA PRESS, επιβεβαιώνοντας την… ατμόσφαιρα φυγής και προσθέτοντας και κάτι παραπάνω: «Πράγματι, αποχωρώ από τον Αστέρα. Παρότι με ήθελε πολύ στην ομάδα ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Μάλιστα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σταματήσω το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον επαγγελματικά. Είμαι ειλικρινής, αυτό προσπαθώ και αυτό επιδιώκω. Αλλά δέχομαι πιέσεις και… ψηστήρι από φίλους να ανακαλέσω!». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε καλή πρόταση από τη Λαμία, ενώ στην πλούσια καριέρα του έπαιξε ακόμα σε Ηρακλή, Απόλλωνα Σμύρνης, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανομής και Εθνικό Γαζώρου.
«Μπάσκετ με… Διλμπέρη!»
Όσο για τις προτεραιότητές του τώρα; «Μπορεί να νομίζετε ότι αστειεύομαι, αλλά σοβαρολογώ. Ψάχνω ομάδα… μπάσκετ με τον Διλμπέρη, για να παίζουμε ερασιτεχνικά τα βράδια, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας!». Στα μεταγραφικά, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εξελίξεις, με τους Παναγιώτη Διλμπέρη και Ηλία Θεοδωρίδη να είναι σε ανοιχτή γραμμή για το τέταρτο «χτύπημα» μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μετά την έλευση των Λίμα,Πέεφ και Βοσνιάδη (δεδομένα θα αποκτηθούν πέντε ακόμα παίκτες). Τέλος, τη Δευτέρα θα συνεδριάσει το νέο εφταμελές διοικητικό συμβούλιο, για την ακριβή κατανομή αξιωμάτων στο σχήμα.

Exit mobile version