Αχαρναϊκός: Τροχαίο ο Παπαδόπουλος

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/07) ο ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού, Κώστας Παπαδόπουλος υπέστη τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του. Πάντως οι ειδικοί είναι καθησυχαστικοί τονίζοντας ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια του «τριφυλλιού» η είδηση του τραυματισμού του Παπαδόπουλου. Ο 20χρονος μέσος διεκομίσθει αρχικά στον «Ερυθρό Σταυρό» και στη συνέχεια στο «Metropolitan», με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν για χτυπήματα στο κεφάλι, στο χέρι και ελαφρά στην σπονδυλική στήλη. Σήμερα (03/07) αναμένεται να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, λέγοντας ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Οι «πράσινοι» όπως ήταν φυσικό, μέσω ανακοίνωσης, ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εύχεται ολόψυχα στον Κώστα Παπαδόπουλο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, καθώς και στην οικογένεια του, τον πατέρα του και Προπονητή της Κ20 κ. Μάκη Παπαδόπουλο και την μητέρα του κ. Λευκή Μωυσιάδη δύναμη ώστε να σταθούν σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές στο πλευρό του Κώστα.»

Exit mobile version