Απίστευτα ανατρεπτικό το 2020 για τον Ροναλντίνιο: Από κατάδικος, επιτυχημένος επιχειρηματίας (photo

Γεμάτη ανατροπές και αντιθέσεις ήταν η χρονιά που πέρασε για τον Ροναλντίνιο, με ευτυχές φινάλε.

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε ο Ροναλντίνιο το 2020, καθώς πέρασε πάνω από 40 μέρες στη φυλακή στην Παραγουάη για υπόθεση πλαστών εγγράφων, αν και μέρος της προφυλάκισής του το πέρασε κλεισμένος σε ξενοδοχείο. Ωστόσο, για τον Βραζιλιάνο άσο αυτή η περιπέτεια ήταν το πιο χαμηλό σημείο στη ζωή του, μετά από τις τεράστιες στιγμές που έζησε ως ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, μετά την αποφυλάκισή του, απέκτησε ξανά τον έλεγχο της ζωής του και άρχισε να… γεμίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Η ισπανική εφημερίδα «El Pais» αποκαλύπτει τα κέρδη του Ροναλντίνιο τους τελευταίους μήνες.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο Ρόνι κέρδισε περισσότερα από 788.000 ευρώ για τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις και διαφημίσεις. Μετά την απελευθέρωσή του βρέθηκε στο Μπέλο Οριζόντε, όπου προσλήφθηκε από μια εταιρεία για την προώθηση των έργων στο στάδιο της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κέρδισε το Copa Libertadores το 2013.

Στο Μπέλο Οριζόντε έλαβε επίσης τον τίτλο του επίτιμου πολίτη και άνοιξε ένα στούντιο για να κάνει το άλμα στη μουσική. Μάλιστα, ηχογράφησε ένα βίντεο με την ομάδα Recayd Mob και τον ράπερ Ντιόνγκα στο Tropa do Bruxo και αυτό συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο Ροναλντίνιο μπήκε και στον χώρο της μόδας, καθώς κυκλοφόρησε τη δική του μάρκα τζιν, η οποία φέρει το όνομα R-ONE. Ακόμα, ανέλαβε την προώθηση μάρκας κρασιού, το «Vino de Campeones».

Τον Δεκέμβριο, πρωταγωνίστησε σε μια διαφημιστική καμπάνια για την ταξιδιωτική εφαρμογή Buser, ενώ αποτέλεσε την εικόνα της στοιχηματικής εταιρείας Betcris, με την οποία έχει συμβόλαιο από το 2019. Διαφήμισε τα παιχνίδια Pro Evolution Soccer και FIFA, ενώ δημιούργησε τη δική του ομάδα, που ονομάζεται R10 Team.

Οι δραστηριότητες του Ρόνι δεν σταματούν εκεί, καθώς μέσα στο 2021 αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας για την ποδοσφαιρική του καριέρα με τίτλο «Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Και φαίνεται πως το χαμόγελο του Ροναλντίνιο επέστρεψε για τα καλά…

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες! Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (video)

Καιρός: Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις περιοχές με τα πιο ισχυρά φαινόμενα…

Survivor: Η Ασημίνα Ιγγλέζου τα… έδειξε όλα με το καλημέρα (photos)

Exit mobile version