Συνεχίζει και παίζει ποδόσφαιρο στα 54 του! Αυτός είναι ο «King Kazu» (photos+video)

Η Γιοκοχάμα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τη νέα σεζόν!

Το ποδόσφαιρο δεν έχει… ηλικία και ο Καζουγιόσι Μιούρα συνεχίζει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στα 54 του! Μάλιστα, η Γιοκοχάμα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο!

Ο «King Kazu» ήδη κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τον γηραιότερο σκόρερ, όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του και να βάλει τέλος σε μια καριέρα που ξεκίνησε λόγω του Μουντιάλ του 1970. Εξάλλου, σε δηλώσεις του έχει αναφέρει επανειλημμένα πως πρόθεσή του είναι να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 60!

Η νέα σεζόν στην Ιαπωνία αρχίζει τον Φεβρουάριο και θα είναι η 36η του Μιούρα ως επαγγελματία, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του με τη Σάντος στη Βραζιλία το 1986.

Και το παλμαρέ του είναι γεμάτο επιτυχίες. Το 1992 κατέκτησε με την εθνική Ιαπωνίας το Asian Cup, ενώ η κορυφαία χρονιά της καριέρας του ήταν το 1993, όταν αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ασία. Ωστόσο, έμεινε εκτός αποστολής από το Μουντιάλ του 1998, παρά το γεγονός πως στην προκριματική φάση είχε σημειώσει τα 14 από τα συνολικά 31 τέρματα της ομάδας του. Συνολικά με τους «σαμουράι» έχει πετύχει 55 γκολ σε 89 παιχνίδια.

Ο έμπειρος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόνο σε τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο φέτος είναι αποφασισμένος να προσφέρει ακόμα περισσότερο.

Μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Τα πλάνα των γυναικών από την παραλία (pics)

Survivor: Ποια παίκτρια έλεγε ότι δεν θα πάει ποτέ και έκανε κωλοτούμπα – Οι δηλώσεις που την καίνε

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είμαι μόνη μου» – Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση της με τον Αργυρό

Exit mobile version