Νίκη Βόλου: Ανοιχτή αυριανή προπόνηση για τα ΜΜΕ

Η Νίκη Βόλου απευθύνει κάλεσμα προς τους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής προπόνησης (11/07) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Παράλληλα ενημερώνει για τα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι νεοφώτιστοι.

Μόνο τα ΜΜΕ έχουν το δικαίωμα να παρευρεθούν στην αυριανή προετοιμασία των «μπλε», σε αντίθεση με τον κόσμο που μάλλον θα περιμένει και άλλο. Ωστόσο την ερχόμενη Τρίτη (15/07) ξεκινάει το «χτίσιμο» στα Χάνια του Πηλίου, όπου θα δοθούν μάλιστα δυνατά τεστ με Ατρόμητο, Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως η αυριανή (11/7, 09:00) πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι ανοιχτή μόνο για τα Μ.Μ.Ε και όχι για το κοινό.

Παράλληλα ανακοινώνεται πως η ομάδα θα αναχωρήσει την Τρίτη (15/7) το πρωί για τα Χάνια του Πηλίου όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας (19:00) θα δώσει στο προπονητικό κέντρο, φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ατρόμητου. Επίσης την Κυριακή 10 Αυγούστου (19:00) η Νίκη Βόλου θα δώσει φιλικό παιχνίδι, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ομάδα της Βέροιας».

Exit mobile version