Παναθηναϊκός: Με Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός

Η κληρωτίδα -θεωρητικά πάντα- έκανε το δώρο της στον Παναθηναϊκό, καθώς επέλεξε να κοντραριστεί με την Σταντάρ Λιέγης στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το «τριφύλλι» δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο αντίπαλο, δεδομένου ότι στη σημερινή (18/07) διαδικασία έλαβαν επίσης μέρος σκληροτράχηλες ομάδες όπως Λιλ, Ζενίτ. Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά όπως η περυσινή, η εικόνα των «πρασίνων» άφησε αφενός τις καλύτερες εντυπώσεις, αφετέρου δημιούργησε υψηλές βλέψεις για τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Συν τοις άλλοις τα όνειρα ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι οι Βέλγοι μοιάζουν κάπως αποδυναμωμένοι σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο οι δρόμοι των δυο είχαν διασταυρωθεί ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν τέσσερα περίπου χρόνια, για τη φάση των ”16” του Europa League, με την πρόκριση να πηγαίνει στη βελγική ομάδα.Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι στο ΟΑΚΑ τότε, είχε επικρατήσει με 1-3 και στο δεύτερο ματς στο σπίτι της, πήρε επίσης τη νίκη με 1-0, παίρνοντας εκείνη στην επόμενη φάση.

Να αναφέρουμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29 ή 30 Ιουλίου, ενώ αντίστοιχα το δεύτερο στις 5 ή 6 Αυγούστου.

Exit mobile version