Παναιγιάλειος: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή

Το Αίγιο ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του καθώς σε λίγες ώρες Παναιγιάλειος και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δυο ομάδων (19/07 19:30).

Η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχεται τους «πράσινους» σε ένα δυνατό τεστ, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η διοίκηση περιμένει μεγάλη κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, αφού πρόκειται για τον πρώτο μεγάλο φιλικό της χρονιάς. Άλλωστε το κοινό του Παναιγιάλειου έχει δώσει το παρών, όσες φορές και αν χρειαστεί η ομάδα τη βοήθεια του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μουράτ Σεροπιάν θα δοκιμάσει πολλά σχήματα, ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα, αλλά πρωτίστως θέλει να τσεκάρει την φυσική κατάσταση των παικτών του, νέων και παλιών. Ωστόσο, στα πλάνα του έμπειρου κόουτς δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μπεκατώρος, Σκαρτσίλας λόγω τραυματισμού.

Πάνω απ’ όλα όμως, η σημερινή αναμέτρηση έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφού κατά τη διάρκεια οι ιθύνοντες των «μελανόλευκων», θα τιμηθούν προσωπικότητες του «τριφυλλιού». Για του λόγου το αληθές, θα βραβευτούν ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, ο επιθετικός, Μάρκους Μπεργκ, ο παλαίμαχος άσσος, Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Exit mobile version