Τρέλα Τζέραρντ στη Ρέιντζερς για τον τίτλο – Γλέντι στα αποδυτήρια (photos+videos)

Ιστορικές στιγμές ζει η Ρέιντζερς στη Σκωτία, καθώς ο Στίβεν Τζέραρντ την οδηγεί στον τίτλο μετά από 10 χρόνια.

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Σκωτία μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας βρίσκεται η Ρέιντζερς, με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας να μην είναι άλλος από τον Στίβεν Τζέραρντ.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη των «διαμαρτυρόμενων» επί της Σεντ Μίρεν με 3-0, στήθηκε ένα τεράστιο πάρτι, μέσα και έξω από το «Άιμπροξ». Εκατοντάδες οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο, παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού και έστησαν το δικό τους γλέντι, ενώ στα αποδυτήρια ο Τζέραρντ και οι παίκτες του πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά.

Ο Στίβεν Τζέραρντ απόλαυσε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του τις ιστορικές στιγμές που βιώνει η Ρέιντζερς. Με μπύρες, σαμπάνιες και χορούς, οι «διαμαρτυρόμενοι» ξέρουν ότι βρίσκονται μερικές ώρες μακριά από το πρώτο τους πρωτάθλημα έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.

Αν χάσει βαθμούς η Σέλτικ στη δική της αναμέτρηση με την Νταντί Γιουνάιτεντ, είτε με νίκη στο προσεχές Old Firm, η Ρέιντζερς επιστρέφει στην κορυφή.

Η χαρά για την επιτυχία ήταν τέτοια με τον Τζέραρντ να παίρνει φόρα και να… τσουλά στο πάτωμα, απολαμβάνοντας τις στιγμές και γνωρίζοντας πως η αναγέννηση του συλλόγου έχει και τη δική του υπογραφή.

Δείτε τα βίντεο…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version