Φωκικός: Με Μαραντά στο τιμόνι

Στη σημερινή (26/07) συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Το όνομα αυτού, Γιώργος Μαραντάς.

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα Σάββατο το αφεντικό των «μπλε», με κύριο θέμα την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ. Ωστόσο προς έκπληξη όλων κατά τη διάρκεια αυτής, έγινε γνωστό το πρόσωπο που θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα για τη τρέχουσα χρονιά. Ο Γιώργος Μαραντάς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και καλείται να δουλέψει σκληρά προκειμένου διασφαλίσει να την παραμονή του Φωκικού στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League. Υπενθυμίζουμε ότι έκτος από τα δυο μεγάλα ονόματα του νότιου ομίλου, την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγες είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο, με τις υπόλοιπες να δίνουν σκληρή μάχη για την παραμονή.

Ο 41 ετών τεχνικός (5/08/1973) ξεκίνησε την προπονητική το 2004 στη Δόξα Ξάνθης (σημερινή ΑΟ Βιστωνίδας), όπου και παρέμεινε τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Προηγούμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Οδυσσέας Αναγέννησης, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Μακεδονικός, Παναχαϊκή. Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, επιστρέφοντας στην δράση πέρυσι όντας στον πάγκο της Καβάλας.

Παράλληλα, συμβόλαιο συνεργασίας με το Φωκικό, υπέγραψαν ο τερματοφύλακας Σεραφείμ Γιαννίκογλου, ο αμυντικός Μίμης Χόρτσας, ο μέσος Γιάννης Καζαντζίδης και ο αμυντικός Σταύρος Μάναλης.

Exit mobile version