Παναχαϊκή: Αυτό είναι το νέο ρόστερ

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το ρόστερ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2014-2015.

Συνολικά 34 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στο έμψυχο δυναμικό των «κοκκινόμαυρων», όπου στη συνέχεια θα γίνουν 27, με τους υπόλοιπους 7 να δίνονται δανεικοί. Ωστόσο τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Τσούπρου, Μαρουκάκη, Ζλατκόφσκι και Μπαλασάκη, παίκτες με εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στο μεταξύ έγινε γνωστό και το πρόγραμμα της αυριανής μέρας (30/07) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πρώτης για τη φετινή περίοδο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας εξακολουθεί να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, από την στιγμή που δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιον υποψήφιο αγοραστή.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει το πρόγραμμα της αυριανής πρώτης μέρας της συγκέντρωσης του ποδοσφαίρου τμήματος που θα γίνει αύριο Τέταρτη και ως 19.00 μ.μ. που θα γίνει στο Παμπελοποννήσιακό στάδιο.

19.00: Παρουσίαση στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου προπονητή και των συνεργατών στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

19.15: Παρουσίαση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την περίοδο 2014-15.

20.00: Αγιασμός υπό την αιγίδα του μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομου που θα γίνει στον ανοιχτό χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Β. Το ρόστερ ποδοσφαιριστών για την περίοδο 2014-15, έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤOΦΥΛΑΚΕΣ: Παπαδόπουλος, Μπαλασάκης, Κοντοπίδης.

ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΠΑΚ: Χούσα, Βαλαώρας, Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Μπαρούτας, Τζωρτζάτος.

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ: Βαγγελόπουλος, Κάργας, Τσούπρος, Λεγάτος, Πρόβατος, Παναγιωτίδης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Γκαντιάγκα, Μπαλού, Αναστασόπουλος, Τσαρτόλιας.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Ντα Κόστα, Πλέγας, Χοτζάλι, Γεωργόπουλος, Κεφάλας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Στεργίδης, Σκερλετίδης, Ζλατκόφσκι. Μασούρας.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: Μαρουκάκης, Κωστούλας.

Στις αρχικές προπονήσεις θα συμμετάσχουν οι Αναγνωστόπουλος, Δήμας, Κοτσόκολος και Ζέλιος. Από τους παραπάνω 34 ποδοσφαιριστές το ρόστερ θα παραμείνει τελικά 27 και 7 από αυτούς θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Exit mobile version