Τα βρήκε με ΑΠΟΕΛ ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.

Τελειωμένη θεωρείται η υπόθεση Ράφικ Τζεμπούρ, καθώς από σήμερα (2/08) βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του στον ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Δώνη. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή, ποτέ μην λες ποτέ, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, με την ανακοίνωση της απόκτησης του να δημοσιεύεται από ώρα σε ώρα. Καθυστέρηση υπάρχει εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του εκπροσώπου του Αλγερινού επιθετικού, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το χαρτί που απαιτείται για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, θα φτάσει από ώρα σε ώρα στη Μεγαλόνησο.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» αναφέρει ότι λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη ναυάγησε το deal με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο «τρομοκράτης» ζήτησε και απέκτησε τελικά τριετές συμβόλαιο με απολαβές που αγγίζουν τις 350.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Κύπρου συμμετάσχουν είτε στο Champions League, είτε στο Europa League, θα μπουν στα ταμία του επιπλέον άλλες 150.000 ευρώ.

Exit mobile version