Καθάρισε με πεντάρα ο Αχαρναϊκός… τον Ηρακλή Ψαχνών

Ο Αχαρναϊκός πέτυχε μια επιβλητική νίκη (5-0) κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, σε φιλική αναμέτρηση των δυο στο γήπεδο της Καστέλλας.

Μπορεί να μην ήταν επίσημο ματς, όμως το τρίποντο ήρθε για να βάλει φτερά στα πόδια και τη ψυχολογία των «πρασίνων» ενόψει της συνέχειας, με τον Γιώργο Βαζάκα να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του. Αμφότεροι προετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα της Football League. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Εύβοιας δεν είχε πολλούς από τους βασικούς της.

Στα αγωνιστικά, ο Καλογερόπουλος πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Ταμπάκης με τη σειρά του, βρήκε δυο φορές δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Μάλιστα τα τα πρώτα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή μετά το χθεσινό (3/09) ματς, για την κατάσταση του Σικαλιά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας. Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν νεότερα για την κατάσταση του.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Πολίτης, Ποσίνκοβιτς, Γκεμίσης, Παληγεώργος, Δηλαβέρης, Σικαλιάς, Κόσουτιτς, Χατζηστάμου. Έπαιξαν και οι: Φλίγκος, Νάκας, Λόμπα, Μπακομήτρος, Ράντι

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Στουρνάρας, Καλαμιώτης, Μανουσάκης, Ιορδανίδης, Ταμπάκης, Γιέσιτς, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Αθανασίου, Χατζηκοσμάς, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Θεοδώρου, Νιάρρος, Ψύχος, Κούμης

Exit mobile version