Κρίστιαν Έρικσεν: Το πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο (video)

Ο Κρίστιαν Ερικσεν, που συγκλόνισε την υφήλιο με την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία, βεβαιώνει τώρα ότι θα επιστρέψει. Ωστόσο, οι γιατροί δηλώνουν ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι για λίγο, είχε φύγει μακριά μας.

Όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, όλοι όσοι παρακολουθούσαν τον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία φοβήθηκαν για το χειρότερο. Αποδείχθηκε πως δεν είχαν άδικο.

«Τι να πω; Είχε φύγει. Κάναμε ανάνηψη, γιατί είχε πάθει καρδιακή ανακοπή. Πόσο κοντά είχαμε φτάσει; Δεν ξέρω», είχε αναφέρει γιατρός.

Ευτυχώς ο Δανός μέσος είναι καλά. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο δίχως οι γιατροί να έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής στο αίτιο που προκάλεσε την κατάρρευσή του, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε μέσω του ατζέντη του να καθησυχάσει όσους ανησυχούν γι’ αυτόν.

«Σας ευχαριστώ, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα, αλλά θέλω να καταλάβω τι συνέβη. Θέλω να σας ευχαριστήσω για ό,τι κάνατε για μένα».

Την ίδια ώρα Δανοί φίλαθλοι στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Έρικσεν μέσω γραπτών μηνυμάτων σε τοίχους της Κοπεγχάγης, ενώ και οι παίκτες της Εθνικής Σουηδίας εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στην προπόνηση που έκαναν στη Σεβίλλη πριν από τον αποψινό αγώνα με την Ισπανία.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version