Champions League: Αυτοί είναι οι όμιλοι για τη σεζόν 2021/22 – Ποιος βγήκε κορυφαίος της χρονιάς

Champions League: Δείτε τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως προέκυψαν μετά από τη σημερινή (26/8) κλήρωση

Η κληρωτίδα είχε κέφια κι έβγαλε οκτώ ομίλους που παρουσιάσουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κάνουν τους φιλάθλους πως και πως την έναρξη της δράσης.

Χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει ο πρώτος όμιλος, εκεί όπου η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όπως όλα δείχνουν θα έχει στο ρόστερ της τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης του Champions League δόθηκε και το UEFA Men’s Player of the Year. Καλύτερος παίκτης της σεζόν 2020/2021 αναδείχθηκε ο μέσος της Τσέλσι και της εθνικής Ιταλίας, Ζορζίνιο.

Ο Ζορζίνιο βοήθησε τους μπλε να κατακτήσουν το Champions League, όπως και τους ατζούρι να φτάσουν στην κατάκτηση του Euro 2020 στον τελικό με την Ιταλία. Οι έτεροι υποψήφιοι ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Ενγκολό Καντέ.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει εκπρόσωπο την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο τέσσερις παίκτες από τη χώρα μας θα αγωνιστούν στους ομίλους. Ο λόγος για τον Κώστα Τσιμίκας της Λίβερπουλ, τους Γιώργο Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβό της Σερίφ, αλλά και τον Ορέστη Καρνέζη της Λιλ.

Αναλυτικά οι όμιλοι

1ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι, Παρί, Λειψία, Κλαμπ Μπριζ

2ος όμιλος: Ατλέτικο, Λίβερπουλ, Πόρτο, Μίλαν

3ος όμιλος: Σπόρτινγκ, Ντόρτμουντ, Άγιαξ, Μπεσίκτας

4ος όμιλος: Ίντερ, Ρεάλ, Σαχτάρ, Σέριφ

5ος όμιλος: Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου

6ος όμιλος: Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αταλάντα, Γιούνγκ Μπόις

7ος όμιλος: Λιλ, Σεβίλλη, Ζάλτσμπουργκ, Βόλφσμπουργκ

8ος όμιλος: Τσέλσι, Γιουβέντους, Ζενίτ, Μάλμε

Exit mobile version