Τις εντυπώσεις η Επισκοπή στα Περιβόλια

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (7/09) στα Περιβόλια η Επισκοπή γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Πλατανιά, ωστόσο άφησε καλές εντυπώσεις ενόψει και της συνέχειας.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη θέληση και τη μαχητικότητα που εβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε μια ομάδα της Super League, όπως είναι ο Πλατανιάς. Μάλιστα οι Ρεθυμνιώτες ήταν εκείνοι που άνοιξαν πρώτοι το λογαριασμό με τα δίχτυα, χάρη στο δυνατό σουτ του Βιγιαφάνε στο 11ο λεπτό, όμως οι Χανιώτες αντέδρασαν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με δυνατό σουτ του Μιλούνοβιτς στο 15′. Στην επανάληψη αμφότεροι έσβησαν για λίγο τις μηχανές, μέχρι το 73ο λεπτό όπου οι γηπεδούχοι απέκτησαν το προβάδισμα με εξαιρετικό σουτ του Σεχού, ενώ πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες του Χριστόπουλου τριπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γουνδουλάκη. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Φοβάκης.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (75′ Αποστολόπουλος), Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46′ Ζουμπουλάκης), Τέτε, Σέχου (75′ Χαλκιαδάκης), Μενδρινός (46′ Γουνδουλάκης), Τζίλβαν (75′ Τσουράκης), Μιλούνοβιτς (46′ Μπεριάν), Τόρες (46′ Ναζλίδης)

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Βιγιαφάν, Ράντοβιτς, Σπανός, Δουμάνης. Έπαιξαν και οι: Κελαϊδής, Τζανάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Γουαταρά, Πετράκος, Λιονάκης, Φοβάκης

Exit mobile version