ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Μελισσανίδης

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη δρομολογεί καταστάσεις στην ΑΕΚ, εντός των ημερών θα συναντηθεί με Δέλλα και Μιλοβάνοβιτς ώστε να αποφασίσουν από κοινού τις επόμενες κινήσεις τους.  Στο τραπέζι πέφτει και η «Αγιά Σοφιά».

Η έλευση του ισχυρού άνδρα στην Αθήνα σηματοδοτεί εξελίξεις. Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες το αφεντικό της «Ένωσης» βρισκόταν στο εξωτερικό εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρ’ όλα αυτά είχε διαρκής ενημέρωση τόσο για τα αγωνιστικά όσο και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Τα επόμενα 24ωρα ο «τίγρης» θα βρεθεί με τους συνεργάτες του αν και ο κύκλος των μεταγραφών για τη νέα σεζόν φαίνεται πως έχει κλείσει, με την υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη να είναι η μοναδική που απασχολεί αυτή την στιγμή τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο πέραν της κουβέντας που γίνεται για την ενδεχόμενη απόκτηση του διεθνή άσου, δύσκολα θα πραγματοποιηθεί άλλη μεταγραφή στο υπάρχων ρόστερ. Τέλος, ο Μελισανίδης αναμένεται να ασχοληθεί προσωπικά με το γηπεδικό, αφού ο στόχος είναι να μπουν όσο το συντομότερο οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Exit mobile version