Πανηλειακός: Συγκρατημένος ο Χριστόπουλος

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Χριστόπουλος, σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών στον Άλεξ Όλιβα.

Ο πρόεδρος της πυργιώτικης ομάδας υποστήριξε ότι παρ’ όλο που έχει υπογραφεί το προσύμφωνο μεταξύ των δυο πλευρών για τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Θανάση Παπαγεωργίου στον Άλεξ Ολίβα, δεν έχει επισημοποιηθεί το deal.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Ολύμπια Ραδιοφωνία Τηλεόραση: «Αυτά που είπα στη δήλωση μου πριν λίγες μέρες, ισχύουν επακριβώς αφού απλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, πρέπει να εκπληρωθούν πλήρως οι συγκεκριμένοι όροι που αναφέρονται στο προσύμφωνο. Μακάρι να ευοδωθεί με επιτυχία η ολοκλήρωση της παραχώρησης, εφόσον αυτό είναι για το καλό του Πανηλειακού.

Ως τώρα βλέπουμε την ομάδα να είναι αγωνιστικά αδύναμη. Όταν εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι για να αναλάβουν την ομάδα, κι όταν υπεγράφη το σχετικό προσύμφωνο, σαφώς υπόσχονταν καλύτερα και περισσότερα πράγματα… Μακάρι να μπορούσε να συνεχίσει την ενασχόληση του με τον Πανηλειακό ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου. Αλλά αυτό δεν γινόταν, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του. Γι’ αυτό και προέκυψε η ανάγκη εξεύρεσης νέων κατόχων του πλειοψηφικού πακέτου.

Αυτό που τώρα προέχει είναι να κυλήσει ομαλά μέχρι τέλους η υλοποίηση των όσων προβλέπονται στο προσύμφωνο και να ολοκληρωθεί η παραχώρηση.
Προσωπικά, παραμένω στην τιμητική θέση του προέδρου της ομάδας μας, ελπίζοντας ότι η απόφαση μου αυτή είναι ωφέλιμη για την ΠΑΕ Πανηλειακός, αλλά και χρήσιμη για την ομαλή μετάβαση σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα. Θα υπάρξει η ευκαιρία προσεχώς να πούμε τότε περισσότερα…».

Exit mobile version