Γκολάρες και θέαμα στο «Έμιρεϊτς» (video)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Έμιρεϊτς» με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

 

Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο όπου η Άρσεναλ υποδέχτηκε τη Μάντσεστερ Σίτι με τις δύο ομάδες να θέλουν την επιστροφή τους στις επιτυχίες για να πλησιάσουν στην κορυφή και να μη χάσουν περισσότερο έδαφος. Παρόλα αυτά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να επιβληθεί για να μείνουν στο ισόπαλο 2-2 ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο τέταρτο είχαν δοκάρι με τον Γουέλμπεκ. Από εκεί και πέρα όμως, η Σίτι ισορρόπησε και κατάφερε να προηγηθεί στο 28′ με κοντινή προβολή του Αγκουέρο.

Η απάντηση των Λονδρέζων ήρθε στο 63′ όταν ο Γουίλσιρ από πλάγια με εντυπωσιακό πλασέ, έφερε το ματς στα ίσια. Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ήρθε στο 74′ με τον Σάντσες να κάνει εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση.

Η ισοφάριση από τους «πολίτες» ήρθε στο 83′ με τον Ντεμικέλις να κάνει εντυπωσιακή κεφαλιά και να νικά τον Σέζνι για το τελικό 2-2. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή, ωστόσο οι προσπάθειες των Κολάροφ και Τζέκο σταμάτησαν στο δοκάρι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Κοσιελνί, Μερτεσάκερ, Ντεμπισί (81′ Τσέιμπερς), Μονρεάλ, Γουίλσιρ, Φλαμινί, Σάντσες, Οζίλ, Ράμσεϊ, Γουέλμπεκ (88′ Τσάμπερλεϊν).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ντεμικέλι, Κλισί, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Σίλβα, Φερναντίνιο (77′ Κολάροφ), Λάμπαρντ (46′ Νασρί), Μίλνερ, Χέσους Νάβας, Αγκουέρο (67′ Σίλβα).

Πηγή: onsports.gr

Exit mobile version