Παναιγιάλειος: Φιλική νίκη με Ζάκυνθο

Ο Παναιγιάλειος παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, νίκησε 2-0 τη Ζάκυνθο σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (17/09) στο Αίγιο.

Έπιασε τόπο η κριτική του Σεροπιάν προς τους παίκτες του μετά την αποκλεισμό από την Ερμιονίδα για το Κύπελλο, αφού κατάφεραν να δείξουν τα καλά στοιχεία που διαθέτουν κόντρα στους νησιώτες. Οι «μελανόλευκοι» παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, σε σχέση με τη νωχελικότητα των δυο αγώνων του Κυπέλλου.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη στο σουτ του Πόνσε, ενώ στο 55′ ο Σεχολάρι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Συνθέσεις:

Παναιγιάλειος (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Μπουτζίκος, Τζημογιάννης, Τσατσαρής, Σταμόγιαννος, Ουρτάδο, Μιλίεβιτς, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Πόνσε. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν επίσης οι: Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Ρέλλας, Ζάμπα, Ατματσίδης, Μπουρλάκης, Μπεκατώρος, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Τσορμπατζίδης, Φωτιάς, Μπουρδούβαλης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας, Βαρέλα, Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Ξενοδόχοφ, Κυριακίδης, Παπαδημητρίου, Πιτταράς, Καλυβωκάς, Οικονόμου, Ουνγιαλίδης, Πέττας

Exit mobile version