Φινάλε με τεσσάρα στην Αλβανία η Εθνική Γυναικών

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 5ο Όμιλο των Προκριματικών του Μουντιάλ Γυναικών η Ελλάδα, καθώς επικράτησε 4-0 της Αλβανίας στη Βέροια!

Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπατσίλα δεν είχαν καμία ελπίδα πρόκρισης, αφού στις προηγούμενες εννέα αναμετρήσεις δεν είχαν καταφέρει να πάρουν βαθμούς, όμως, αποχαιρέτησαν με νίκη τα προκριματικά. Μάλιστα, το έκαναν με εντυπωσιακό τρόπο αφού στο ματς που έγινε την Τετάρτη στη Βέροια, επικράτησαν 4-0 της γειτονικής Αλβανίας!

Η Εθνική Γυναικών ήταν… καταιγιστική και πήρε προβάδισμα μόλις στο 2′ από το αυτογκόλ της Φράνια! Η Κοκοβιάδου στο 31′ διαμόρφωσε το 2-0, ενώ ο Κόγκουλη στο 74′ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε η Παντελιάδου στο 92′ του αγώνα, αφού σημείωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Η Ελλάδα, έτσι, απέφυγε το να τερματίσει τελευταία αφού έφτασε στους τρεις βαθμούς, όσους και η Αλβανία, της οποίας υπερτερεί λόγω της χθεσινής (17/09) νίκης. Από τον όμιλο της Ελλάδας, προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2015 η Νορβηγία, η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με 27 βαθμούς!

ΕΛΛΑΔΑ: Αποστολάκη, Κακαμπούκη (46′ Μάρκου), Αδαμάκη (55′ Δημητρίου), Σιδηρά (80′ Κόλλια), Κόγκουλη, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Κοκοβιάδου, Πελεκούδα, Μήτκου, Παπαδοπούλου

ΑΛΒΑΝΙΑ: Γκίλι, Λουλάι, Ραχμάνι, Γκόβορι, Μεμέντοβ, Σερενάι, Μορίνα, Βελάι, Φράνια (46′ Μπερίσα, 78′ Βέλιου), Γκίνι, Ρομπέλι (46′ Ροτάνι)

Exit mobile version