Ανανέωση συνεργασίας με χορηγό ο Κισσαμικός

Για ένα ακόμα χρόνο συνεργασίας συμφώνησαν ο Κισσαμικός και η ακτοπλοϊκή εταιρεία «ΑΝΕΚ LINES».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κισσαμικού, η «ΑΝΕΚ LINES» είναι ένας ακόμα χορηγός που στηρίζει τα «δελφίνια» και την φετινή χρονιά θα βοηθήσει τον σύλλογο της Κρήτης στη μετακινήσεις του.

Μετά το τέλος της ανανέωσης της συνεργασίας, ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ρακάκης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που η συνεργασία μας με την εταιρεία-ορόσημο των Χανίων και της Κρήτης, ΑΝΕΚ LINES, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς η αποστολή, τα όνειρα, το όραμα της ομάδας μας να ταξιδεύουν με την “δική μας” ΑΝΕΚ LINES. Εμείς δεσμευόμαστε να σας κάνουμε περήφανους και να φανούμε αντάξιοι της εκτίμησής σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με την ΑΝΕΚ LINES συνεχίζει να ταξιδεύει η ομάδα μας!

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την ΑΝΕΚ LINES, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι αποστολές της ομάδας μας θα ταξιδεύουν με τα πλοία της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης, για τα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα. Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΚ LINES, που θα είναι αρωγός της προσπάθειάς μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΝΕΚ LINES ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου 1967 και εκ των πρωτεργατών της ήταν ο μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίος. Είναι η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης και σήμερα ανήκει στην ομάδα των πλέον σύγχρονων ναυτιλιακών εταιρειών με πανευρωπαϊκή παρουσία, μεγάλο κύρος, αλλά και σημαντικό κοινωνικό έργο».

Exit mobile version