Νέα γκέλα για Παναχαϊκή

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Παναχαϊκή, η οποία δεν κατόρθωσε να κερδίσει ούτε τον Πιερικό στην Πάτρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι με τον Ιορδανίδη στο 17ο λεπτό, όμως έμειναν με δέκα παίκτες στο 29′, λόγω αποβολής του Τέλλου, ο οποίος χτύπησε τον Φάμπιο και κάπου εκεί άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Πιερικός πίεσε για να πετύχει ένα γκολ, αλλά με καλά οργανωμένη άμυνα οι Πατρινοί κράτησαν το 0-0 και στάθηκαν εκ νέου άτυχοι στο 67′ όταν ο Φατιόν είδε τη μπάλα να σταματά και πάλι στο δοκάρι του Βασιλειάδη. Ο Καθάριος στο 78ο λεπτό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, με τον Πιερικό να μένει και αυτός με δέκα παίκτες, όμως τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Τέλλος, Λίτσης (32′ Βοσκόπουλος), Βάντερσον, Σπίνουλας, Άντονι, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (75′ Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας, Ν’ Τζιοντό (55′ Γκούρτσας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιατζίζογλου (75′ Σεχολάρι), Ιοραδανίδης (61′ Παπατόλιος), Νίκου, Αποστολίδης, Φάμπιο, Μανίκας (88′ Ιτσιος), Βελόσεβιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Ντόκιτς.

Exit mobile version