Ηρακλής: Η αποστολή με Λεβαδειακό

Η αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο, ανοίγει την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου (23/09 16:30 OTE Sport 4). Ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Γηραιός θέλει να μπει με το δεξί στη δεύτερη πράξη του θεσμού και κόντρα στο Λεβαδειακό θα επιχειρήσει να πάρει οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη. Στη Θεσσαλονίκη ποντάρουν στην κούραση που φέρει ο αντίπαλος, λόγω συνεχόμενων αγώνων στη Super League, ενώ αρωγός στην προσπάθεια για κάτι καλό θα παίξει σίγουρα ο κόσμος. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η ομάδα της Λιβαδειάς ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα έχοντας στην πλάτη της μια ήττα (2-0) από τη Ξάνθη στο πρωτάθλημα.

Νοκ άουτ έμειναν οι τραυματίες Μπάμπα και Μπαρτολίνι.

Την 20αδα αποτελούν οι: Χουάντερσον Ντα Σίλβα, Παναγιώτης Λαδάς, Γιώργος Σμίλτος, Νίκος Ζιαμπάρης, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Γιώργος Σαραμαντάς, Γιώργος Βαλεριάνος, Δημήτρης Στάμου, Δημήτρης Τόσκας, Νίκος Πουρτουλίδης, Λευτέρης Ιντζόγλου, Ντιέγκο Ρομάνο, Παύλος Κυριακίδης, Μίλτος Στεφανίδης, Γιάννης Λουκίνας, Εμάνουελ Περόνε, Γιάννης Πασάς, Σάββας Σιατραβάνης, Πασχάλης Κάσσος, Νίκος Αγγελούδης

Exit mobile version