ΑΕΚ: Εφιστά προσοχή ο Δέλλας

Έφτασε η στιγμή που η ΑΕΚ θα μπει στα βαθιά, καθώς αύριο δοκιμάζεται στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό (24/09) για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

Μέχρι στιγμής η εικόνα των «κιτρινόμαυρων», τόσο στους δυο αγώνες με το Φωκικό για το Κύπελλο, όσο και στα φιλικά έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τον Δέλλα και τους συνεργάτες του, που βλέπουν τα λόγια τους να γίνονται πράξεις. Έτσι ο «Κολοσσός» περιμένει ένα αντίστοιχο καλό δείγμα από τους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες που θα έχει η εν λόγω αναμέτρηση. Άλλωστε πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, το οποίο θέλοντας και μη δεν αποκλείεται να κρύβει πολλούς κινδύνους. Για αυτό το λόγο έχει ζητήσει από τους παίκτες του πάνω απ’ όλα συγκέντρωση όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, έτσι ώστε να μην δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγει στην κόντρα επίθεση.

Στο μεταξύ όλο αυτό το διάστημα δεν παύει να υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους ότι η πρόκριση δεν θα επιτευχθεί μόνο λόγω φανέλας, πρέπει οι «Ενωσίτες» να δείξουν αυτά που ξέρουν στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Πανθρακικός σίγουρα δεν θα πέσει αμαχητί.

Υπενθυμίζουμε η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανέστη, Ντούνη Π, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Φαγιέ, Ζόριτς, Ντακόλ, Πεταυράκη, Κορδέρο, Ρόβα, Αραβίδη, Μάνταλο, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Ντούνη Μ.

Exit mobile version