Στεργίδης: «Τους παίξαμε στα ίσα»

Ο άσος της Παναχαϊκής, Λυμπερής Στεργίδης, τόνισε ότι η ομάδα του αποκόμισε μόνο κέρδη από τη χθεσινή (23/09) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου.

Ο μεσοεπιθετικός των «κοκκινόμαυρων» δήλωσε ότι με βάση την εικόνα η Παναχαϊκή θα μπορούσε το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του ματς, στην κάμερα του OTE TV: «Μπορώ να πω ότι μόνο κέδρος μπορούμε να έχουμε από αυτό το ματς απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, και τους παίξαμε στα ίσια! Σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και μένει πικρία στο τέλος, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω και σίγουρα γι’ αυτό είμαστε λίγο στεναχωρημένοι».

Για τον στόχο της Παναχαϊκής αλλά και τον κόσμο της ομάδας: «Η Παναχαϊκή είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πρωταρχικός μας στόχος είναι να πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Σε κανένα παιχνίδι δεν παίζουμε για να χάσουμε, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Όσο για τον κόσμο εγώ ήμουν στην Παναχαϊκή και το 2009 και έχω ζήσει παιχνίδια με 8.000 και 9.000 χιλιάδες, ελπίζω ο κόσμος να επιστρέψει μέσα από τις καλές μας εμφανίσεις».

Exit mobile version