Πανηλειακός: Πίστωση χρόνου σε Ολίβα

Παρότι ο χρόνος πιέζει, ο Θανάσης Παπαγεωργίου μοιάζει διατεθειμένος να περιμένει τον Άλεξ Ολίβα και τον Σάκη Κανακίδη προκειμένου να επιτευχθεί με επιτυχία η μεταβίβαση των μετοχών του Πανηλειακού.

Άλλωστε ο Παπαγεωργίου έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία να αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας, για αυτό προτίθενται να δώσει προθεσμία στους Ολίβα και Κανακίδη, οι οποίοι «τρέχουν» τους Πυργιώτες από τα τέλη Ιουλίου. Αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος, Σάκης Χριστόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Ιταλός δεν έστειλε καμία επιταγή την Παρασκευή (19/09), όπως ήταν υποχρεωμένος με βάση τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΟΡΤ: «Εύχομαι οι Ιταλοί να τηρήσουν τη συμφωνία με τον κ. Παπαγεωργίου. Πάντως την Παρασκευή δεν πληρώθηκε η επιταγή, που αποτελεί αθέτηση των Ιταλών ως προς την συμφωνία σε έναν βασικό όρο της. Θα συνεργαστούμε αυτή την εβδομάδα να βρούμε μια λύση και για αυτό».

Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας: «Αυτές τις μέρες μας απασχολεί να συγκεντρώσουμε το ποσό που απαιτείται, ώστε να εξασφαλίσει η ΠΑΕ την φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα, που θα της επιτρέψουν να μετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. Γιατί σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσουμε αυτές τις προϋποθέσεις, τα δελτία των παικτών μας θα είναι άκυρα, άρα δε θα μπορούμε να μετάσχουμε στο πρωτάθλημα. Τα χρήματα είναι αρκετά κι αν χρειαστεί θα χτυπήσουμε κάποιες πόρτες για βοήθεια, ενώ βέβαια είμαστε σε επικοινωνία και με τους Ιταλούς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Θέλησε να εκφράσει και την αισιοδοξία του ότι γενικότερα όλα θα πάνε καλά λέγοντας: «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ για το Πανηλειακό. Έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ, το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε. Το πιο βασικό είναι να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κανονικά στο πρωτάθλημα. Και μετά θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει.».

Τέλος κατέληξε στα εξής: «Για εμένα το βασικό είναι ότι υπάρχουν οφειλές περίπου 220.000 ευρώ δημιουργημένες πριν το καλοκαίρι του 2013 που μπήκα εγώ στην ομάδα. Αυτές ήταν που αποτελούσαν αλλά και αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Από πέρυσι το καλοκαίρι, ότι κάνω είναι προς όφελος της ομάδας, είτε με κινήσεις να μπούμε στη Β’ Εθνική πέρυσι, όπως κι έγινε, ή στη συνέχεια με κινήσεις για εξεύρεση επενδυτών, και διάφορα άλλα. Υπάρχουν κι άλλα που δεν έχω ανακατευτεί εγώ. Όπως την απόκτηση παικτών και τη δημιουργία των ρόστερ της ομάδας».
Για την ακρίβεια, στο ρόστερ που έχουμε τώρα, εγώ έκανα ενέργειες για δυο μόνο παίκτες από αυτούς που υπάρχουν, και συγκεκριμένα για τον Αγγελίδη που είναι ικανός και ταλαντούχος και αναμένεται να μας βοηθήσει σε μια κρίσιμη θέση όπως στο κέντρο της άμυνας, και τον ακόμα νεαρότερο και ταλαντούχο Κωτσαλά. Ξαναλέω ότι, με πίστη και με βοήθεια νομίζω ότι τελικά μπορούμε να τα καταφέρουμε και ο Πανηλειακός να παραμείνει στην κατηγορία».

Πηγή: «iliaoikonomia.gr»

Exit mobile version