«Λευκή» ισοπαλία για Πανιώνιο και Φωστήρα

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κατάφερε να φύγει ο Φωστήρας από τη Νέα Σμύρνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ο πορτιέρο του «Φονέα» στάθηκε εμπόδιο στην επίτευξη του γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι στο 10′ βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Σιώπης έχοντας περάσει τον Παπαδόπουλο είδε τον Μέξι να βάζει την κόντρα στο πλασέ προ κενής εστίας που έκανε στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους παίκτες του Κριστόφ Βαζέχα να είναι καλά στημένοι στην άμυνα και να μην αφήνουν ελεύθερους χώρους προς την εστία του Γκέκα.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα ήταν καλύτερη, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν από αρχή πιο απειλητικοί διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 54′ ο Σμυρλής είδε τον Γκέκα να μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα ύστερα από την κεφαλιά του, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν 10 λεπτά αργότερα όταν ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Τσεμπέσι.

Οι παίκτες του Τερεζόπουλου είχαν κι άλλες ευκαιρίες αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Γκέκα που ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του Φωστήρα. Ο πορτιέρο του «Φονέα» είπε «όχι» στο 70′ και το 81′ στον Κολοβό αλλά και στο 71′ στον Μασούρα, με το 0-0 να διατηρείται ως το σφύριγμα της λήξης.

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Γκέζος, Χολέβας (79′ Παντίδος), Φουρλάνος (56′ Γιάννου), Μέξι, Σιώπης, Μπούζας, Πάνος, Μασούρας, Φούντας (62′ Κολοβός), Σμυρλής

Φωστήρας (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Αχείμαστος, Μπίρης, Γρομητσάρης, Μήτκας, Κακαράς, Μπελέρης (84′ Μουστογιάννης), Τεγούσης (70′ Ράμα), Σιώπης Δ., Ματσούκας (77′ Ψυχογιός), Τσεμπέτσι

Exit mobile version