ΑΕΚ: Συζήτηση για τον εσωτερικό κανονισμό

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Αναμένεται να γίνει κουβέντα και για τα πριμ.

Η εικόνα της «Ένωσης» στο προχθεσινό (24/09) αγώνα με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο, δεν είναι αυτή που οραματίζονται οι άνθρωποι αλλά και ο κόσμος της. Ωστόσο υπάρχει ένα «ελαφρυντικό» για τη νωχελικότητα που παρουσίασαν οι παίκτες του Δέλλα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αγωνιστική απραξία, λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία όσον αφορά την παραγωγικότητα της ομάδας και άπαντες περιμένουν με αγωνία τη σέντρα της Football League, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα λάβει χώρα στις 11-12 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, υπάρχει μια εκκρεμότητα σχετικά με την υπογραφή του εσωτερικού κανονισμού ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθούν οι τέσσερις αρχηγοί, Κορδέρο, Γεωργέας, Ανάκογλου, Ρόβας με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να μιλήσουν για τους όρους των πριμ. Τα πριμ σχετίζονται κυρίως με την άνοδο στη Super League, αλλά και μια καλή αξιόλογη πορεία στο Κύπελλο, θεσμός που δεν είναι καθ’ όλα αδιάφορος.

Το προσεχές διάστημα έπονται εξελίξεις.

Exit mobile version