Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ!

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έμεινε για πολύ μακριά από τις τάξεις της λατρεμένης του Εθνικής Ομάδας, αφού από σήμερα (26/09) επιστρέφει κι επίσημα στους «κόλπους» της «γαλανόλευκης».

Όντας πρώτος σε συμμετοχές και παρών στις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της Εθνικής Ομάδας, τις περισσότερες φορές ως αρχηγός της, ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη στιγμή που του ζητήθηκε. Ο «Τυπάρας» είπε τελικά το «ναι» στην πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και θα ενταχθεί στο τιμ του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική!

Ο Καραγκούνης από την αρχή του καλοκαιριού είχε δεχθεί την κρούση του Σαρρή και της ΕΠΟ, όμως, είχε αρνηθεί ευγενικά λέγοντας πως ήθελε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή, όμως, που δεν βρήκε την πρόταση που περίμενε από ομάδα της αρεσκείας του, η απόφαση για να κρεμάσει τα παπούτσια του πάρθηκε οριστικά τα τελευταία 24ωρα.

Ο «Κάρα» δέχθηκε αρκετή πίεση από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, έτσι ώστε να μπει στο τιμ του Ρανιέρι στην Εθνική και να βοηθήσει στη σύνδεση της νέας γενιάς των διεθνών, με τη δική του, των επιτυχιών και των σταθερών διακρίσεων. Έτσι, στο ΔΣ της Παρασκευής στην ΕΠΟ, επικυρώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η πρόσληψη του Γιώργου Καραγκούνη. Το ποιός ακριβώς θα είναι ο ρόλος του, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι ο… συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και την ομοσπονδία, βοηθώντας παράλληλα τον Ρανιέρι να μπει στο κλίμα της Εθνικής και να δώσει συνέχεια στη νοοτροπία που έχει η «γαλανόλευκη» την τελευταία 10ετία!

Exit mobile version