ΑΕΚ: Με νέα πρόσωπα στη Λαμία

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει μια διαφορετική ΑΕΚ, στο αυριανό φιλικό με τη Λαμία (28/09 18:00 OTE TV)

Η προσωρινή αναβολή του πρωταθλήματος, έχει οδηγήσει όλες τις ομάδες της Football League να ψάχνουν αντίπαλο για φιλικά, προκειμένου να κρατηθούν σε εγρήγορση. Ο «Κολοσσός» υπολογίζει στα πλάνα του, όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά σκέφτεται να παρατάξει μια διαφορετική «Ένωση», σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Έτσι λοιπόν θα ανακατέψει την τράπουλα, δίνοντας λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν μπει ολοκληρωτικά στη μάχη. Παράλληλα θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο ενός επιπόλαιου τραυματισμού, ενόψει της πρεμιέρας (11/10).

Στο μεταξύ, διαθέσιμος είναι και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ. Αφού πιστοποιηθεί ότι η κατάσταση της υγείας του δεν αποπνέει την παραμικρή ανησυχία, τότε ο Κροάτης φορ θα πάρει την ευκαιρία του και θα αγωνισθεί κόντρα στους «μπλε». Ωστόσο νοκ άουτ παραμένει ο Άρης Σοϊλέδης.

Exit mobile version