Εύκολη νίκη για Εθνικό, 3-1 την Αναγέννηση

Μια εύκολη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Εθνικός απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Στο 21′ οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ, με το σουτ του Λαζανά να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λύγκου μέσα στην περιοχή και ο Σούφλας ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-2.Η Αναγέννηση όμως δεν τα παράτησε και στο 42′ ο Μπέκα εκτέλεσε το φάουλ και ο Κόκα με προβολή μείωσε σε 1-2.

Στο 65′ ο Εθνικός έκανε τρία τα τέρματά του και σφράγισε την πρόκριση. Ο Μανάκης βγήκε σε θέση βολής, πλάσαρε, με τον Μάνη να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Μανάκης και πάλι έγραψε το 1-3. Στα τελευταία λεπτά οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που έψαχναν το γκολ και όχι οι γηπεδούχοι, που δεν πίεσαν για να μειώσουν. Στις καθυστερήσεις ο Ζντράβκοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναγέννηση Ιεράπετρας (Δεδελετάκης): Μάνης, Γ. Χρυσοφάκης, Ζντράβκοβιτς, Μαστοράκης, Χατζάκης, Μπέκα, Κρυστάλλης (65′ Λιλάι), Ιατρού (49′ Ζιβάνοβιτς), Δεδελετάκης, Κόκα, Παϊσανίδης (54′ Μπιλίτσης)

Εθνικός (Χατζηαλέξης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Πολυχρονίδης, Μακρής, Σαμιώτης, Φέτσης (24′ Χελής), Λαζανάς, Σούφλας, Λύγκος (72′ Σταφσουλάι), Γκορόγιας (46′ Μανάκης), Παυλάκης

Exit mobile version