Λαμία: Στα σκαριά το ντοκιμαντέρ

Ο OTE tv, το κανάλι που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, ετοιμάζει αφιέρωμα για την ομάδα της Λαμίας.

Το προηγούμενο διάστημα, συνεργείο του OTE tv βρέθηκε στη Λαμία προκειμένου να «ανακρίνει» τους «μπλε», καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα προβληθεί ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα με αφορμή την επιστροφή του συλλόγου στις μεγάλες κατηγορίες, έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια. Στόχος του καναλιού είναι η προβολή της ομάδας της Φθιώτιδας στο ελληνικό κοινό.

Μεταξύ άλλων, το λόγο πήραν ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο προπονητής Μπάμπης Τεννές, οι άμεσοι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, οι παίκτες και φυσικά ο προπονητής της Κ19 και παλαίμαχος άσος, Απόστολος Παπανικολάου. Άπαντες μίλησαν για το πως αισθάνονται που μετά από τόσα χρόνια θα δώσουν ξανά το βροντερό παρόν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Football League, αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η προβολή του εν λόγω αφιερώματος θα επαναφέρει ξανά στη μνήμη του φίλαθλου κόσμου την ποδοσφαιρική ιστορία της Λαμίας, με τους κατοίκους της περιοχής να αδημονούν για αυτή την στιγμή.

Exit mobile version