Απόλλων Σμύρνης: Ραντεβού με δημοσιογράφους και οπαδούς

Ο Απόλλων Σμύρνης καλεί τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια τους οπαδούς να δώσουν το «παρών» στις δυο προγραμματισμένες συναντήσεις για τις 8/10 και τος 13/10 αντίστοιχα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Συνάντηση με τους δημοσιογράφους θα έχουν την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Στράτος Γιδόπουλος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τροπαίων τους γηπέδου, «Γεώργιος Καμάρας», στις 12:00 μ. .

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας σε συνάντηση τη Δευτέρα, 13/10/2014, στις 19:30, στην αίθουσα Τροπαίων του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».
Πρόκειται για την συνάντηση που είχε υποσχεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της με στόχο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ διοικούντων και φιλάθλων, για την ομάδα.

ΣΗΜ.: Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους φιλάθλους της ομάδας και όχι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Παρά το γεγονός αυτό, η ΠΑΕ καλεί τον κ. Δημήτρη Δημητρίου να προσέλθει χωρίς την ιδιότητα του δημοσιογράφου –φυσικά χωρίς τον δημοσιογραφικό εξοπλισμό του- και αν πραγματικά είναι Απολλωνιστής, με την ιδιότητα απλού φιλάθλου να πάρει μέρος στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για όλα τα φλέγοντα θέματα».

Exit mobile version