Πανηλειακός: Διαβεβαιώσεις από Κανακίδη

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ισαάκ Κανακίδης, τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Πανηλειακό θα τακτοποιηθούν άμεσα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη (14/10).

Την ώρα που στον Πύργο τα σενάρια για διάλυση έπαιρναν και έδιναν, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βγήκε μπροστά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις την Τρίτη και θα λυθούν τα όποια θέματα εκκρεμούν».

Μάλιστα η ιστοσελίδα, «iliaoikonomia.gr», αναφέρει ότι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η εμπλοκή ενός ακόμα Ιταλού επιχειρηματία στο διοικητικό σχήμα, ο οποίος θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, από τον Θανάση Παπαγεωργίου. Ωστόσο εξελίξεις υπάρχουν και στο θέμα με τις προσφυγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως οι άνθρωποι του Πανηλειακού έχουν επικοινωνήσει με τους νομικούς εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, καταλήγοντας στην χρυσή τομή.

Να σημειωθεί ότι χθες (9/10) Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ μπήκε πάλι σε ρυθμό προπονήσεων, έπειτα από τη συνειδητή αποχή τους όλο αυτόν τον καιρό.

Exit mobile version